Temaresa

Låt dig knockas av skönheten av den Franska Rivierans pärla Antibes. Följ med på en mycket inspirerande resa till Antibes där vi väcker vår kreativitet.

instaantibes2017

Med hjälp av musik, rörelse och smaker lockar vi fram en kreativ längtan. Din kreativa guide på resan är Kajsa-Tuva Werner, konstnär. Mellan frukost och lunch har vi workshops där vi provar på olika konstarter. Du behöver inte ha några förkunskaper.

propriétairesVi bor i hjärtat av gamla staden i Antibes på det vackra B&B La cle de la porte. Detta Bed & Breakfast drivs av Sophia och Johan Eriksson. Ett härligt ställe att bo på som är en helt egen upplevelse. Sophia och Johan är fantastiska värdar och de kommer att hjälpa oss att få en superb vistelse.

Antibes kryllar av liv och på marknaden hittar man dagens skörd av underbara frukter och grönsaker. Det finns fantastiska restauranger i varje hörn. Och det turkosa havet är ett ögonblick bort från där vi bor. La cle de la port är ett väldigt vackert och genuint boende.

la cleUppe i bergen finns det vackra små byar och vingårdar. Provance är någonting väldigt extra och att få åka runt i skördetid lämnar märkbara spår i själen. Sophia tar med oss till sin väns vingård där vi får provsmaka och titta runt en eftermiddag.

Att ta sig till Antibes är väldigt enkelt. Man flyger till Nice och sedan är det 20 minuters bilfärd till Antibes. Det går många flyg till Nice varje dag, så det är bara att boka med sitt favoritbolag.

Vi startar kursen med en kreativt komponerad välkomstmiddag som Sophia har lagat.  Dagen innan kursen åker man ner och inkvarterar sig. Transfer mellan flygplats och Antibes går att ordna. Vill man åka en dag tidigare går det naturligtvis att lösa boende för en natt till.

Pris 7500 sek exklusive flyg
I priset ingår:
– 4 nätter på B&B La cle de la porte med frukost
– 4 kreativa workshops och material
– En gemensam middag
– Vingårdsbesök
– Besök på Picassomuseet

Datum för anmälan kommer under våren 2017. Anmäl dig till kajsatuva@gmail.com. Vid anmälan betalas en anmälningsavgift på 1500 sek. Därefter betalas resterande 6000 sek. Vill man dela upp betalningen går det bra.

 

 

____________
FacebookWhatsAppTwitter